-44%

Eriti tugev pealislakk #280 (Rubber Top Coat-No Wipe)

Algne hind oli: €14,00.Current price is: €7,90.

Elixir Semi Gel on toode, mis on mõeldud professionaalidele, aga nüüd ka tarbijatele koduseks kasutamiseks.

Kvaliteetne geel, mida on lihtne peale kanda. Semi Gel säilivusaeg on kolm nädalat kuni kuu. Geel kõveneb 36 W UV-lambis 2 minutiga või 36 W LED-lambis 45 sekundiga.

 

Nüüd saate kodus teha imelisi küüsi!

JUHISED:

Viili/puhasta küüs väga hästi. Küünte pinnale ei tohi jääda tolmu ja mustust. Nail Buffers toimivad siin kõige paremini, sest nad ei kahjusta küüne enda pinda, vaid ainult puhastavad seda.
Pihustage küünele EC1 Nailspray 150ml ja laske veidi kuivada. Ärge puudutage küünte uuesti. Primer puhastab küüne ja teeb geelile püsiva aluse.
Kandke küünele ühtlane kiht Base Coat toodet (alusgeel). Toodet ei tohi kanda küünenahale. Kui see aga juhtub, puhasta küünenahad enne küüneahju panemist. Aluslakk kõvastub küüneahjus 45 sekundiga. Kõigepealt peaksite kõvaks tegema pöidla küüned. Nii saad pöidla küünele siledama pinna ja toode ei jookse. Peale seda pane teised küüned küüneahjus kõvaks.
Järgmisena liigume edasi värvigeeli pealekandmise juurde. Värve on võimalik kombineerida, kuid alati pidage meeles, et pärast iga kihi värvikihti tuleb küüneahjus 45 sekundit taheneda. Kui värv satub küünenahale, eemaldage liigne osa enne kõvenemist.
Lõpuks kantakse küünele Top Coat ja toode taheneb ahjus 45 sekundit.
MÄRKUS!

Geellaki kõvenemine sõltub kasutatavast seadmest. Nõrgas võimsamas ahjus pikendate ainult mõjuaega.

Pärast iga kasutamist sulgege kork. Hoidke toodet päikesest, soojusallikatest ja lastest eemal.

Vältida kokkupuudet nahaga.